Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bug Ze Zmianą Email

OdmowaDostepu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was,dzis koles sprzedawal konto ,dal mi email ,a ja przez mmo wszedlem na konto ,zmienilem haslo do konta w metinie , i haslo do emaila , lecz emaila nie moge zmienic ! gdy wpisuje stary i nowy email ,klikam dalej to doslownie nic sie nie dzieje! , moglibyscie dac aktualny bug na zmiane email lub powiedziec o co chodzi ?

Opublikowano

To kolego oznacza, że koleś najpierw zmienił meila, a potem do tego nowego dał Ci passy.

W każdej chwili może je sobie odzyskać. Na anulowanie zmiany ma 7 dni.

Opublikowano

Oczywiście możesz, ale to skomplikowane. Spróbuję Ci to wytłumaczyć:

1.Jesteś ciągle zalogowany na koncie na Metin2.pl oraz w grze.

2.Czekasz aż anuluje zmianę maila. Wyloguje Cię wtedy z konta w grze.

3.Zmieniasz na Metin2.pl email tylko z tego co masz do niego passy, na swój.

Wtedy w prosty sposób zbugujesz zmianę, będziesz miał konto, a on nie będzie mógł anulować.

Opublikowano

Każdego metińczyka da się wychujać. Wiem to z własnego doświadczenia.

Jak go zamanipuluje, szybko anuluję zmiane i będzie można perfidnie wykorzystać bug.

Opublikowano

Hmm teraz sie dowiedzialem ze ten typ wlasnie ochujal mojego kolesia na eq warte 400kk , Kronk: nie wiem kiedy on wogole anuluje ta zmiane , wole juz nabic mu range na - ,powyzywac dziewczyne itd , dzieki za pomoc ale dla mnie to jest zbyt za duzo czekania i nie wiadomo czy nie zmieni hasla..

Opublikowano

Hehe juz zalatwione , koles mysli ze mnie ojebie a to ja go ojebalem , 71 lv , all eq dane dla kolesia zseby przelozyl mi na 2 konto , wbilem mu -20k rangi rozwiazalem gildie jade na wolnym ciagle , wyzywam kazdego zeby dali bana ,jak by co s18 phobos shinso ;]

Opublikowano

Też tak miałem. Chodzi o to że on niedawno przeniósł to konto na ten i e-mail który ci dał i teraz trzeba czekać 7 dni żeby ponownie zmienić adres e-mail

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

MAM PYTANKO ;p bo chce napisac na glownym ze gralem na exp bocie itd aa koles walnie ss i wysle do supportu , i jesli dostane bana na to konto , to na moje glowne ktore nie ma wogole powiazania z tym kontem tez dostane czy tylko na tym ? ?

Opublikowano

MAM PYTANKO ;p bo chce napisac na glownym ze gralem na exp bocie itd aa koles walnie ss i wysle do supportu , i jesli dostane bana na to konto , to na moje glowne ktore nie ma wogole powiazania z tym kontem tez dostane czy tylko na tym ? ?

Za cheaty dostajesz bana na wszystkie konta na meilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...